Croatian (Croatia)
O nama
Croatian (Croatia)


Luxuzna Villa Strnj
Strnj 24, 21 329, Živogošće Blato, Splitsko-dalmatinska županija, Croatia, 
Telefon: + 385 98 187 4281 – Mr. Teo Brajković

Villa STRNJ / za 4 - 6 osoba / 147 m²: Renovirana, novouređena luksuzno opremljena Vila za iznajmljivanje sa 4 zvjezdice nalazi se u starom selu Zivogošće Strnj poznatom po dugoj turističkoj tradiciji. Udaljena je samo 800 m od mora i svih atrakcija Zivogošće Blato. Zahvaljujući poziciji i predivnom položaju okupanom suncem, okružena maslinicima, borovima i autohtonim mediteranskim biljem pruža privatnost i miran odmor. 

Villa se nalazi unutar starog tradicijskog autohtonog kompleksa kamenih dalmatinskih kuca u nizu 80 m udaljenom od prometnice. Villa je posebno ograđena s vlastitom okućnicom, parkingom, privatnim bazenom, saunom, jacuzzijem, cvijećem, itd.

Sa terase ville pruža se predivan panoramski južni pogled na more, otok Hvar, poluotok Pelješac, a sa sjeverne strane na planinu Biokovo.

Villa je smještena na lokaciji od 120 m2 i sastoji se od 3 etaže, ukupne površine 147 m2, vanjski sadržaj daje potpunu privatnost i istinski odmor. Na vanjskoj većim dijelom natkrivenoj terasi od 43 m2 nalazi se vanjski bazen površine 12 m2, dubine 120 cm ( bazen ima svoje grijanje) , masivni drveni stol za 6 osoba sa stolicama od ratana, foteljama za terasu, te ležaljkama od ratana.

Kao dodatnu ponudu ima privatnu saunu, jacuzzi i mini teretanu sa spravama smještenu u unikatni kameni ambijent suterena ville. 

Ako se odlučite vaš odmor provesti u Zivogošću Strnj nadamo da će te odabrati našu vilu, a mi se radujemo vašem dolasku.

Sanja Brajković - Najbolji domaćin 2019 - Villa Strnj

Sanja Brajković - Najbolji domaćin 2019 ( Villa Strnj )

Weather Croatia Zivogosce

Karta sa uputama - Villa Strnj

Unesite Vašu adresu kako bi dobili detaljne upute do Villa Strnj.

Address:
City:
State:
Zip:


EU e-Privatnost Direktive

KONTAKT INFORMACIJE

Adresa

Strnj 24, 21329 Živogosce Blato
Hrvatska

Radno vrijeme

8:00 do 20:00
Ponedjeljak - Nedjelja

Korisnički servis

bt@villastrnj.hr 

+385 98 187 4281

Pratite nas

 
Villa Strnj i Ministarstvo Turizma RH Safe Stay in Croatia